Om oss


Jale Utbildning

Jale utbildning är en förgrening av Jale AB. Idén att starta utbildning externt, grundlades under våren 2015. Varför inte dela med sig av den gedigna erfarenhet och kunskap som finns hos Jale AB till andra aktörer? Jale AB har sen tidigt 2000 tal haft egna utbildare. I början var det ADR och truck men efter lagkravet att varje chaufför skall ha en YKB utbildning såg vi till att utbilda en utbildare även för det.


Smidig bokning

Med Jales utbildnings smidiga bokningssystem kan du se tillgänglighet, antalet lediga platser på kursen, boka och betala inom någon minut. Vid betalning skickas ett bekräftelsemail till angiven mailadress. Hos oss är aldrig en fullständig YKB utbildning längre än några veckor bort. Väljer du att genomföra din utbildning under helger så kommer det ta lite längre tid men du bör vara klar inom ett halvår. Se mer på vår kurssida.


Betalning

Hos oss kan ni betala med kort eller med värdekod. Värdekoder (Voucher) går att köpa via Torbjörn Westerloui, torbjorn.westerloui@jale.se


Vår styrka

Vår styrka finner ni i vår branschvana. Vi är dagligen i branschen. Utbildning – Trafik - Ledning


Hantera företag på över 200 förare.

Då Jale utbildning har rötterna i Jale AB som är Dalarnas största åkeri med ca 200 egna chaufförer och alla de chaufförerna har genomfört ADR och YKB utbildning, kan vi visa på att vår utbildningsorganisation klarar företag på 200+ chaufförer. Har ni ett företag med fler än 10 anställda kontakta utbildningssamordnare Torbjörn Westerloui så skräddarsyr vi er YKB utbildning efter ert behov.


Mer än YKB?

Varför inte passa på att göra mer med er personal när ni ändå är på utbildning? Vill ni så kan vi ordna team Buildings kväll, eller varför inte arbeta med ert företag och den information som ni vill ha ut till era chaufförer. Kontakta Torbjörn Westerloui så skapar vi ett mervärde för er!